lauantai 13. helmikuuta 2010

Torakka ja auringonpistos


Torstaina oli tähän mennessä kuumin päivä, lämpötila kohosi 37 asteeseen. Kevät alkaa vaihtua kesäksi ja sen huomaa. Aina mukana kulkevat muovipussit tulivat taas tarpeeseen: kun auringonpistos ja huono olo iskevät, voi kaivaa muovipussin kassista ja oksentaa siististi, sivistyneesti ja lähes huomaamatta. Sitten vaan muina miehinä eteenpäin ja pussi seuraavaan roskikseen.
Oksentamiseen saattoi kyllä olla toinenkin syy... Näin ensimmäistä kertaa elämässäni torakan! Se oli peukalon mittainen, ja olin melkein astua sen päälle koulussa. Cherry, koulusihteerimme, otti kengän jalastaan ja kopautti sen hengiltä. Nyt tiedän, miten menetellä seuraavalla kerralla.
Televisiouutisissa kerrottiin miehestä, joka oli ajanut moottoritietä väärään suuntaan. Poliisit pysäyttivät liikenteen, ja uutisissa näytettiin, kun mies talutettiin ulos autostaan. Muut autoilijat hyökkäsivät hänen kimppuunsa ja hakkasivat häntä keppien kanssa. Lopuksi näytettiin, kun mies makasi verisenä maassa. Ehkä paikallinen tapa on kuljettaa autossa keppiä vastaavien tilanteiden varalta. Paras noudattaa liikennesääntöjä.

1 kommentti:

  1. Hei Marioka!
    Siellä on eksoottisempaa kuin kuvittelinkaan! Opiskelijatkin ovat "hieman" erityyppisiä kuin meillä. Saanko esittellä blogiasia meidän opiskelijoille?

    Heli

    VastaaPoista