maanantai 15. helmikuuta 2010

Potkut filippiiniläisittäin

Ihana koulusihteerimme Cherry (joka on myös taitava torakantappaja) odotti meitä aamulla itkuisin silmin. Hän oli saanut potkut! Koulun johtaja oli käynyt aamulla erottamassa hänet ja antanut erottamisen perusteet oikein paperille kirjattuina: kahvinsuodatinta ei ollut pesty kunnolla, taulutussien muste oli vähissä, ja yksi tussi oli täytetty vääränvärisellä musteella! Irtisanominen astui voimaan välittömästi. Cherry oli kuitenkin ehtinyt käydä ostamassa pienet lahjat minulle ja Päiville ja oli odottamassa, että sai ne annettua.

Hän itki kertoessaan, että perheensä vanhimpana lapsena hän on vastuussa koko perheen elättämisestä eikä tiedä, kuinka kertoa potkuista vanhemmilleen.

Emme voineet sanoa muuta kuin että annamme hänelle parhaat suositukset, kun hän hakee uutta työtä. Ja annamme ne todella täydestä sydämestämme.

Cherryllä on muuten suomalainen poikaystävä, johon hän on tutustunut netissä. Tyyppi jopa kävi tapaamassa Cherryä, ja on kuulemma ihan mukava. Ainut haittapuoli on ikä: 64 vuotta! Cherry on 20.

Kiitos muuten kaikille kommenteista! On paljon hauskempi kirjoittaa, kun tietää, että joku lukee. Blogin voi näyttää opiskelijoille ja sitä voi siteerata vuosikertomukseen. Ja ai niin, Anne-Mari: olethan muistanut pestä kupit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti